The prices

The art of keeping your treatment affordable

The prices

The art of a safe treatment by a NVCG certified doctor

Botulinetoxine                  vanaf 125 euro

Hyaluronzuur filler           vanaf 250 euro

Tixel                                      vanaf 150 euro

Huidverbetering               vanaf 125 euro

Iedereen is anders en heeft andere hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Alle behandelingen worden daarom op maat gemaakt. En dat betekent een combinatie van jouw wensen en onze mogelijkheden. De kosten worden om die reden tijdens het consult bepaald en van te voren besproken.

Botulinetoxine (botox): vanaf 125 euro met 14euro per eenheid. Dus 14 eenheden 196 euro etc. Omdat zones uiteindelijk duurder zijn en niet altijd mooier.

Hyaluronzuur filler: vanaf 250 euro. Daarbij kijken we altijd hoe we de filler zo ideaal mogelijk kunnen verdelen. Dus zowel wangen als lippen kunnen samen gedaan worden voor 1 prijs in plaats van 2. Welk merk gebruik DrMarguerite? Zij is fan van Restylane en Profhilo hyaluronzuur.

Tixel: De Tixel is een soort laser die (in plaats van met licht) met warmte huidverstrakking en verbetering kan realiseren. En is bij uitstel geschikt om verslapte oogleden weer ‘in shape’ te krijgen, om de huid van gezicht, hals of kaaklijn te verstrakken of die storende liplijntjes. 

Huidverbetering: vanaf 125 euro. Pigmentvlekjes, vale huid of acné. Met peelings, Tixel en medicatie of een combinatie van technieken krijgen we jouw huid weer stralend.

Meer weten over prijzen? Vraag het DrMarguerite tijdens je (gratis) kennismakingsconsult.