drmarguérite
The art of keeping your beauty classic

The doctor

The art of keeping your beauty classic

Geneeskunde in Rotterdam

Dr. Kim de Valk (1989) heeft in 2015 haar studie geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na haar studie heeft ze als arts gewerkt bij de afdelingen Chirurgie, Urologie en de Spoedeisende Hulp. In 2021 is ze aan de Universiteit van Leiden gepromoveerd bij de Chirurgie. Hierna is ze als cosmetisch arts gaan werken, waar haar gevoel voor esthetiek, handvaardigheid en perfectionisme samenkomen.

Visie als arts cosmetische geneeskunde

Kim vindt het als arts cosmetische geneeskunde belangrijk subtiel te behandelen, zodat haar cliënten hun eigen natuurlijke uitstraling behouden. Hiermee deelt ze de visie van drs. Marguerite, wat voor haar ook een van de belangrijkste redenen is om met haar samen te werken. Drs. Marguerite heeft haar geleerd goed naar het gezicht te kijken om zo iedere client op hun eigen unieke manier te kunnen behandelen. Door haar rustige uitstraling zorgt ze ervoor dat cliënten zich snel op hun gemak voelen. Het belangrijkste vindt ze dat haar cliënten met een natuurlijke, stralende glimlach de deur uit gaan. 

Persoonlijk

Kim heeft voor een groot deel van haar jeugd in het buitenland gewoond, in onder andere Azië, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Ze woont nu samen in Rotterdam met haar vriend.

 

Geneeskunde in Leiden

Drs. Marguerite van Randwijck-Jacobze (1971) is opgeleid als huisarts aan de Universiteit van Leiden. Na haar studie heeft ze als huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum.  Ze heeft dit prachtige vak verlaten om in 2012 als cosmetisch arts DOCTORS AT SOAP cosmetische klinieken op te richten. Inmiddels staat ze in heel Nederland als cosmetisch arts KNMG bekend om haar subtiele manier van behandelen.

Gecertificeerd lid van de NVCG

Binnen de Onderwijscommissie van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde heeft ze zich de afgelopen jaren ingezet voor het tot stand brengen van onmisbare opleiding tot cosmetisch arts, die nu in juli 2019 bij de KNMG van start gaat! Om de kwaliteit van het vak cosmetisch arts te waarborgen heeft ze ook deelgenomen aan de Visitatie & Registratie Commissie van de NVCG. Zelf staat ze daar sinds 2013 geregistreerd als gecertificeerd cosmetisch arts NVCG en per 1/7/2019 als cosmetisch arts KNMG. Sinds juni 2021 is Marguerite voorzitter van de NVCG.

Zorg
In 2017 is ze samen met haar man Steven gestart met Holland Health Clinic, de kliniek voor preventieve zorg. In de zomer van 2019 is ze daarnaast gestart met drMarguérite, omdat subtiel behandelen haar passie is. Marguerite is getrouwd met Steven en samen hebben ze 3 kinderen.

The art of a safe treatment by a NVCG certified doctor

Per 1 juli 2019 is het veel makkelijker om een ervaren en betrouwbare cosmetisch arts te selecteren. De artsen die gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van cosmetisch geneeskundige behandelingen zoals botulinetoxine, fillers en peelings staan in het register van de KNMG geregistreerd en bij Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde!  Deze artsen zijn bekwaam en bevoegd in het uitvoeren van deze behandelingen. Daarnaast volgen ze ieder jaar minimaal 40 uur nascholing en voeren ze jaarlijkse voldoende behandelingen uit om die bekwaamheid te waarborgen. Zoek je een cosmetisch arts? Check dan of dit NVCG logo staat vermeld en of ze in dit NVCG register staan als cosmetisch arts www.nvcg.nl