drmarguérite

The way to keep your beauty classic

Treatments

The way to keeping your beauty classic

Spierontspanner – Botulinetoxine

Spieren verschillen. Zo heb je bodybuilders en marathonrenners. Wij beoordelen jouw spierkracht en spanning en passen de dosering botulinetoxine (botox) op aan. Je krijgt alleen wat je nodig hebt om of lijnen te verminderen, hoofdpijn te laten verdwijnen, spierspanning en tanden knarsen af te laten nemen. Wist je dat botox heel goed helpt tegen spierspanningshoofdpijn, migraine en overmatig zweten?

Hyaluronzuur – Restylane

Met 1 milliliter hyaluronzuur kunnen we vaak prachtige resultaten behalen. Door te kijken hoeveel we waar doen. Een beetje hyaluronzuur bij de mondhoeken, een beetje ter hoogte van het jukbeen etc. Halverwege de behandeling laten we het links-rechts verschil zien. Dan zie je precies wat een beetje hyaluronzuur voor een verschil kan maken. Drmarguerite werkt met hyaluronzuur van het merk Restylane.

Huidverbetering – Medicatie, Peeling, Laser

Als we ouder worden, neemt het volume onder de huid af en de huid zelf wordt slapper. Tijdens het consult beoordelen we de conditie van de huid en het onderliggend volume. Ook kan de huid van oogleden verslappen. Soms is een wenkbrauwlift met botox nodig, soms laserbehandeling voor de huid de beste optie of chirurgie. Daarnaast is acné een veelvoorkomend probleem, net als pigmentvlekjes. Ook hierin krijg je altijd advies op maat.

Het totale plaatje

Een eerlijke observatie krijgen en dus soms nee en soms ja horen. Een arts die af en toe ‘nee niet doen’ zegt in plaats van je te geven waar je voor komt, klinkt gek. Echter, iedereen ziet zichzelf als door een vergrootglas. Dat wil zeggen dat die groef op je wang waar jij je aan stoort, soms een klein streepje is die in het grote plaatje de buitenwereld amper opvalt. DrMarguérite houdt het totale beeld in de gaten. Zo moet de huid van gelaat, hals, decolleté en handen ongeveer gelijk zijn om een natuurlijke look te houden. Wist je dat hals en decolleté heel goed te behandelen is met Restylane skinbooster?

 

 

The Products

To help you to keep your beauty classic

Botulinetoxine

Botulinetoxine (botox) is een natuurlijk eiwit dat in ziekenhuizen o.a. wordt gebruikt om spierspasmen te verminderen. Met dit eiwit kunnen we ook in hele kleine dosering ook spierspanning in het gezicht verminderen. Dit is spierspanning die leidt tot storende lijnen zoals een fronsrimpel of kraaienpootjes maar ook hoofdpijn, tanden knarsen en overmatig zweten. Met als voorbeelden clienten die geen bitje tegen tandenknarsen meer hoeven te dragen of clienten die ipv 6 keer per maand Imigran nu nog maar 1 keer per maand migraine medicatie nodig hebben. Een botox behandeling werkt trouwens ca. 3-4 maanden, oksels vaak wat langer. 

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. In de vorm van Restylane kunnen we hyaluronzuur gebruiken om een vermoeide of harde blik te verminderen. Ook kunnen we de huid van bijvoorbeeld de hals of het decolleté hiermee verstevigen. Wist je dat dit een superbehandeling tegen die decolleté lijntjes is? Restylane hyaluronzuur hebben we in verschillende diktes. De dikkere Restylane hyaluronzuur gebruiken we om het gezicht te liften, de dunnere voor de huid. Zo kunnen we o.a. de kaaklijn verstrakken, kin verbeteren, lippen weer normaal maken en wallen verminderen. Een Restylane hyaluronzuur behandeling werkt ca. 6-12 maanden, afhankelijk van je stofwisseling en de gebruikte dikte en locatie.

Huidverbetering

Een gezonde huid is als een visite kaartje. Zie hier verschillende opties voor ondersteuningsmogelijkheden.

Acné: peeling, medicatie, huidverzorging, voedingintolerantieonderzoek

Huidveroudering: Restylane Skinbooster, Vitamine A zuur recept, peeling, huidverzorging

Pigmentvlekjes: peeling, huidverzorging, laserbehandeling

Thuis verzorging: dagelijkse ondersteuning thuis om de huid na behandeling in een goede conditie te houden.

 

drMarguérite

The way to keep your beauty classic